«Δεν αλλάζω άποψη. Πρέπει να προβληματιστούμε»

Μολονότι επέμεινε στην άποψή του πως το αποτέλεσμα στο «Στέλιος Κυριακίδης» καθορίστηκε από τον μη καταλογισμό οφσάιντ στο γκολ της Πάφου, ο Κυριάκος Δημητρίου παραδέχτηκε ότι μετά τη δεύτερη συναπτή ήττα στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ έχει σημάνει η ώρα του προβληματισμού και της αυτοκριτικής.
 
Φιλοξενούμενος στον Super Sport FM 104.0 o εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων τοποθετήθηκε για…
 
…τις συνέπειες της ήττας στην Πάφο: «Ήταν μια εβδομάδα εκτός προγράμματος. Πήγαμε στην Πάφο, για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεχθήκαμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μας έφερε πίσω αυτό, δυσκόλεψε την προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας. Είναι προφανές ότι δεν μπορέσαμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή και πρέπει να προβληματιστούμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Δεν έχουμε περιθώρια. Έχουμε παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ και αμέσως μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Δεν είμαστε ομάδα που δείξαμε ότι τα τελευταία αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες μας. Θα πρέπει να δείξουμε αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια».
 
…τη διαιτησία και τη δήλωση του ότι καθόρισε το παιχνίδι: «Δεν αλλάζω την άποψη μου. Το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο, χωρίς να δω την επαναληπτική προβολή. Όταν χάνεις με αυτό τον τρόπο, σε πληγώνει περισσότερο. Αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα μας, γιατί ήταν το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ό,τι και ν’ ακολούθησε στη συνέχεια, χάσαμε με ένα γκολ που ο σκόρερ της Πάφου ήταν σε θέση οφσάιντ».
 
…για την ενίσχυση: «Περιμένουμε τις αποφάσεις από τον αρμόδιο, τον τεχνικό διευθυντή. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία, όπως δεν μπήκαμε ποτέ. Τώρα προέχει να δείξουμε αντίδραση, πρώτα στο παιχνίδι της Πέμπτης και μετά στα δυο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».