Κέρκεζ: «Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Το έπαθλο του winmasters Προπονητή του Μήνα για τον Οκτώβριο παρέλαβε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ παρέλαβε το βραβείο του για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η τιμή από τους συνάδελφους προπονητές. Η δουλειά όμως είναι ομαδική. Πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους στην ομάδα, το τιμ και τους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα είχα αυτή την τιμή» είπε αρχικά ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ.

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Ξέραμε από πριν ότι δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να έχεις συνεχόμενες νίκες. Θα έρθουν και οι ήττες και οι ισοπαλίες. Δεν είναι εύκολο, χάσαμε ένα ντέρμπι. Όμως ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς και θα είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο: «ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ. από την αρχή έχουν στόχο το πρωτάθλημα. Θα είναι εκεί. Νομίζω και εμείς θα είμαστε εκεί».

Για τη βελτίωση της ομάδας του: «Θα είμαστε καλύτεροι. Το ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά δεν σημαίνει ότι είμαστε στο τοπ της απόδοσής μας. Νομίζω θα είμαστε καλύτεροι αφού εμείς παίζουμε μόνο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς τους στόχους και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι».