Γιουβέντους: Η ερυθρόλευκη εμφάνιση επιστρέφει μετά τη χρονιά-εφιάλτη!

Σεζόν 2005-06 και η Γιουβέντους του Φάμπιο Καπέλο έχει ως δεύτερή της εμφάνιση (μετά δηλαδή από την κλασική ασπρόμαυρη) την ολοκόκκινη, με την οποία μάλιστα οι παίκτες της «βέκια σινιόρα» (μεταξύ των οποίων οι Ντελ Πιέρο, Μπουφόν, Καναβάρο και Ιμπραχίμόβιτς) πανηγύρισαν τον Μάιο του 2006 την κατάκτηση του σκουντέτο.

Λίγους μήνες αργότερα όμως η ομάδα του Τορίνου πήρε τον εφιαλτικό δρόμο για την Serie B ελέω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο Calciopoli και έκτοτε η κόκκινη φανέλα δεν έκανε ποτέ ξανά την εμφάνισή της, λες και θεωρήθηκε από τους προληπτικούς της εποχής ως ένα είδος "κατάρας" που είχε φέρει την καταβαράθρωση του συλλόγου.

Τώρα όμως, έχοντας κατακτήσει επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και τέσσερα διαδοχικά νταμπλ αλλά και παίζοντας σε δύο τελικούς Champions League την τελευταία τετραετία, η λέξη "κατάρα" ακούγεται ως άγνωστη λέξη για τους "μπιανκονέρι, με αποτέλεσμα να επαναφέρουν ύστερα από απουσία 13 χρόνων τα... ερυθρόλευκα.
 
Σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο λογαριασμός στο Twitter "@La_Bianconera", οι εμφανίσεις της Γιουβέντους από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ιδιαίτερες καθώς πέρα από την βασική ασπρόμαυρη φανέλα όπου θα φύγει η ρίγα (!) και θα χωρίζεται σε δύο μέρη, άσπρο και μαύρο, άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι και η δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση των Τορινέζων.


 
Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της; Λευκή φανέλα με κόκκινο χρώμα στο σήμα της Γιουβέντους, της Adidas και της Jeep (οι δύο μεγάλοι χορηγοί που διαφημίζονται στη φανέλα της) και εναλλαγή στο σορτσάκι καθώς θα έχει τη δυνατότητα να φοράει είτε λευκό είτε κόκκινο.


 
Όσο για την τρίτη εμφάνιση, τη γαλάζια, οι φανς του Κριστιάνο Ρονάλντο θα σκέφτηκαν ήδη πως παρόμοια φανέλα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε και τα προηγούμενα χρόνια, ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης...


Πηγή: sport24.gr