«Ξέρει σε ποια ομάδα ν’ αποταθεί. Θα έχουν και καφετέρια…»

Με αφορμή την υποτιθέμενη πρόταση της Ανόρθωσης προς τον Δημήτρη Μασιά (σ.σ. η διοίκηση της «Κυρίας» τη διέψευσε κατηγορηματικά) οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία στέλνουν μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις και πολλούς αποδέκτες.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των ΜΑΧΗΤΩΝ αναφέρει:
 
«Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου επεμβαίνει για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας χθες και σήμερα σχετικά με άτομα που προσπαθούν να εμπλακούν ή να αυτοπροσληφθούν στην αγαπημένη μας ομάδα.
 
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν περιέλθει πληροφορίες στα χέρια μας σχετικά με τα παραπάνω αλλά με σωστούς τρόπους και χειρισμούς μακριά από το φως της δημοσιότητας καταφέραμε να μάθουμε την πραγματική αλήθεια και να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Στην ανακοίνωση μας μάλιστα με ημερομηνία 02.11.2018 είχαμε προειδοποιήσει κάποιους τρίτους για σενάρια που μαγειρεύονται κάτω από τραπέζια. Επειδή κάποιοι τρίτοι ακόμη προσπαθούν σήμερα θα μιλήσουμε ανοιχτά.
 
Μετά από αρκετή υπομονή που κάναμε θέλοντας να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, σήμερα θα σας το πούμε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Αν η επίσημη Ανόρθωση διέψευσε τις φήμες ότι τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση δεν τίθεται θέμα Δημήτρη Μασιά, εμείς να σας πούμε ότι με ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΘΕΙ το συγκεκριμένο όνομα σε κανένα πιθανό πόστο που να έχει σχέση με την δική μας Ανόρθωση. Γραμμένο έχουμε εκεί που ξέρετε όλοι το παρελθόν και την ομαδική προέλευση του συγκεκριμένου. Ξέρετε πολύ καλά ποια είναι η θέση ΟΛΟΥ του κόσμου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ****** και *******. Δεν είμαστε “φάρα” που ξεχνάει γρήγορα και άτομα που πολέμησαν την ομάδα μας, γίνονται κόκκινα πανιά. Αυτή είναι η Ιστορία μας και κανένας δεν θα την αλλάξει. Γραμμένες έχουμε και τις σχέσεις και τα νταραβέρια του συγκεκριμένου με τον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης, γι’ αυτό ας μας αδειάσουν την γωνιά. Αν θέλει να δουλέψει σε κάποια ομάδα, τότε ξέρει σε ποια να αποταθεί. Θα έχουν και καφετέρια να κάνουν τις συζητήσεις τους.
 
Η Ανόρθωση χρειάζεται ηρεμία και στήριξη. Φαίνεται εξάλλου από τα αποτελέσματα αλλά και από τις κινήσεις που κάναμε από κοινού, ότι σιγά σιγά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν αρχής της περιόδου τείνουν προς εξομάλυνση. Το μόνο που έμεινε είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα που και γι’ αυτό το θέμα οι ενέργειες είναι συντονισμένες και ο αγώνας κοινός.
 
Υ.Γ. Κατάργηση της κάρτας - Όχι στον τρομονόμο - Τα γήπεδα στον κόσμο.
 
Υ.Γ.2 Γροθιά ενάντια στο κατεστημένο - φωτιά σε κάθε ένα ξεπουλημένο.
 
Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ
 
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994».