ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτόν ήθελε ο ΑΠΟΕΛ πριν έλθει ο Τέτι!

Ο Πάολο Τραμετσάνι δεν ήταν σίγουρα η μοναδική υποψηφιότητα για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και, κατά τα φαινόμενα, δεν ήταν και η Νο1 επιλογή, τουλάχιστον όχι πριν αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου ο Ντομένικο Τέτι.
 
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει μέσα από ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα στη Νορβηγία και δη στην εφημερίδα Adressa, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Κάρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Σε αυτήν ο πρώην προπονητής της Ρόσενμποργκ επιβεβαιώνει ότι πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!
   
«Είχαμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, βρισκόμασταν σε καλό δρόμο, αλλά δεν τελεσφόρησε η υπόθεση. Είχα πει ότι θα μείνω εκτός δουλειάς μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά θα μου άρεσε αυτή η πρόκληση», δήλωσε ο 52χρονος Νορβηγός, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 είχε αντιμετωπίσει με τη Ρόσενμποργκ τον ΑΠΟΕΛ στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (2-1 εντός, 0-3 εκτός).

Όπως αναφέρει η Adressa, οι επαφές των δύο πλευρών είχαν γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν έφτασαν σε αποτέλεσμα, καθώς μετά την πρόσληψη του Ντομένικο Τέτι σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου δόθηκε προτεραιότητα σε Ιταλό προπονητή.
 
 
Ο Ίνγκεμπριγκτσεν οδήγησε τη Ρόσενμποργκ σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ισάριθμα σούπερ καπ και δύο συμμετοχές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την τετραετία 2014-18. Το καλοκαίρι τον διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία ο Ολλανδός Ρίνι Κόολεν.