Τσόκκος για Ανόρθωση: «Αυτόν τον φόβο τον καταλαβαίνεις…»

Την επομένη της εκτός έδρας ήττας από τη Δόξα ο Γιώργος Τσόκκος είχε γράψει για την Ένωση: «Προφανώς και δεν θα είμαστε αουτσάιντερ σε κάθε παιχνίδι πλέον. Η Ανόρθωση, αν χάσει μαζί μας, ξέρει ότι τελειώνει η χρονιά της. Το γήπεδο θα γεμίσει, επειδή ξέρει ότι έχει αδυναμίες και αυτό είναι πιθανόν να συμβεί, 5 λεπτά αδυναμίας χρειάζονται».
 
Παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης με το σύλλογο της Αμμοχώστου για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της ΕΝΠ «ξαναχτύπησε» με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Σύμφωνα με το 99% της Κύπρου δεν έχουμε καθόλου πιθανότητες, ευκολά ή δύσκολα η Ανόρθωση θα περάσει και μπορεί να μας διαλύσει κιόλας. Πιθανότατα αν χάσουμε, κατά το 90% αλλάζουμε προπονητή. Θα δούμε μια ομάδα των 5 εκατομμυρίων και μια ομάδα των 1,2 εκατομμυρίων. Μια νίκη αλλάζει τα πάντα. Πού ξέρεις, μπορεί… κατά λάθος να προηγηθούμε. Μπορεί αυτή η πολύ κακή, τραγική μέχρι τώρα, γεμάτη αμυντικά λάθη Ένωση να προσπεράσει την Ανόρθωση… και στο παιχνίδι αυτόν τον φόβο τον καταλαβαίνεις.. Δεν έχουν άδικο που δεν μας σέβονται, δεν κάναμε κάτι τα τελευταία χρόνια».