Κόουτς, ως πότε θα… σκουριάζει το «πολυεργαλείο»;

Η πιο ηχηρή μεταγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή και μία από τις πλέον… τροχιοδεικτικές για τη νέα εποχή στην Ομόνοια ήταν το περασμένο καλοκαίρι αυτή του Γιάννη Κούσουλου. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός ήταν βασικό «γρανάζι» στην περίοδο της προετοιμασίας, ωστόσο στο πρωτάθλημα αριθμεί μέχρι στιγμής μόλις μισή ώρα συμμετοχής!
 
Κατ’ ακρίβεια ο διεθνής άσος έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα των «πρασίνων» εδώ και σχεδόν δύο μήνες, αφού μετά τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Αλκή, στον οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή, είναι διαρκώς στα… πιτς.

Τόσο η εικόνα και τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού» όσο και η απόδοση του Κούσουλου στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της εθνικής ομάδας στο Πρωτάθλημα Εθνών καθιστούν επιτακτική ανάγκη για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα την αξιοποίηση αυτής της πολύτιμης μονάδας.
 
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει αύριο στο γήπεδο, όπου πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του και τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας που τον ανέδειξε και του έδωσε σε πολύ νεαρή ηλικία το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μένει να φανεί, αν αυτή η επιστροφή θα συνδυαστεί και με την επιστροφή του στις επιλογές του προπονητή του ή/και με την επιστροφή της Ομόνοιας στις νίκες έπειτα από τις γκέλες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα.