Ανόρθωση: Ε, όχι και χειρότερη απ’ ό,τι με Πούτσε!

Πέντε βαθμοί σε ισάριθμες αγωνιστικές αποτελούν το χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήματος για την Ανόρθωση από το γύρισμα της χιλιετίας. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής ο σύλλογος της Αμμοχώστου φιλοξενείται από την Ένωση δίχως το παραμικρό περιθώριο απωλειών. Ο Γιούργκεν Στρέπελ θα πραγματοποιήσει στο «Τάσος Μάρκου» το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Κυρίας» και η μοίρα το ‘φερε να τεθεί αντιμέτωπος με τον προηγούμενο συμπατριώτη του που είχε περάσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου: τον Αντρέ Πάους.

Ο νυν τεχνικός του Παραλιμνίου είχε πραγματοποιήσει ανάλογα κακό ξεκίνημα στην πρώτη χρονιά του στην Ανόρθωση (2014/15) συλλέγοντας έξι βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, όσους και ο Ισπανός Αντόνιο Πούτσε την περίοδο 2016/17! Κατά… διαβολική σύμπτωση και στις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις η «Κυρία» είχε παίξει στην έκτη αγωνιστική με την ΑΕΛ: υπό τον Πάους είχε γνωρίσει εκτός έδρας συντριβή με 4-1, ενώ υπό τον Πούτσε είχε αποσπάσει εντός έδρας λευκή ισοπαλία.

Αν, συνεπώς, οι «κυανόλευκοι» δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να υστερούν έναντι εκείνης της ομάδας, είναι υποχρεωμένοι σήμερα να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες και να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα της βαθμολογικής αντεπίθεσής τους.