Έτοιμοι για την έκπληξη στο Παραλίμνι - «Μπορούμε να χτυπήσουμε την Ανόρθωση»

Στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Ένωσης μίλησαν οι Αντρέ Πάους και Αγγελής Αγγελή οι οποίοι συζητούν για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και τα επόμενα βήματα.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγελή Αγγελή:
«Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά την τελευταία βδομάδα και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί όπως πάντα και δεν θα κατεβαίναμε ποτέ στο γήπεδο αν δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα πάμε το Σάββατο για το καλύτερο».
 
Αν το Παραλίμνι μπορεί να κερδίσει ομάδες όπως την Ανόρθωση:
«Ειδικά στην έδρα μας, στο ‘Τάσος Μάρκου’ πιστεύω πως ναι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιαδήποτε ομάδα».
 
Για το ότι η ομάδα είναι συμπληρωμένη χωρίς απουσίες:
  «Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό αφού ταλαιπωρηθήκαμε από κάποιους τραυματισμούς και είναι σημαντικό να είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα.
 
Η Ένωση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε, παρόλο το αποτέλεσμα με τη Δόξα, αφού παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείξαμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να είναι στην Α’ κατηγορία».
 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα του Παραλιμνίου:
«Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα, η Ένωση έχει πάρα πολύ καλές εγκαταστάσεις και θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε την ομάδα ακόμη πιο δυνατή και να πετύχει τους στόχους της και να μείνει για πολλά χρόνια στην Α’ κατηγορία».