Ο παίκτης που τραυματίστηκε κόντρα στους U19 και όσους εξετάζει ο Τραμετσάνι

Με αρκετές απουσίες πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (21/10, 19:00) ο ΑΠΟΕΛ, καθώς εκτός είναι ο τιμωρημένος Ιωάννου και ο ντε Βινσέντι που δεν είναι έτοιμος για την επάνοδο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου, στον Super Sport FM, εκτός θα είναι και ο Νσούε, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νσούε ήταν στον πάγκο της Ισημερινής Γουινέας και δεν κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει.
 

«Ο Ιωάννου είναι τιμωρημένος. Για τον Ντε Βινσέντι υπολογίζουμε να μπει την επόμενη βδομάδα. Εκτός θα είναι και ο Νσούε. Έλειψε με την εθνική του ομάδα, ενώ είναι σε αγωνιστική αδράνεια. Δεν συμμετείχε ούτε στις προπονήσεις και τακτικά δεν έχει τα στοιχεία για να κερδίσει θέση στην 20άδα» ανάφερε σχετικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολος είναι ο Μιλάνοφ, ενώ για τον Ρουέδα εναπόκειται στο νέο προπονητή της ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι, αν θα τον υπολογίζει. Το ίδιο ισχύει και για τον Εφραίμ.
«Ο Μιλάνοφ είναι αμφίβολος αφού στο φιλικό με την U-19 ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς. Διαγνώστηκε με μια διάταση και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. Ο Αντωνίου πλέον προπονείται κανονικά με την ομάδα. Έπαιξε στο φιλικό και δηλώνει έτοιμος. Ο Ρουέδα προπονείται αρκετό καιρό με την υπόλοιπη ομάδα. Περιμένει να κερδίσει εμπιστοσύνη του προπονητή. Ο Εφραίμ προπονείται κανονικά τις τελευταίες τέσσερεις μέρες. Το θέμα είναι ότι αποφασίζει ο προπονητής ποιοι είναι έτοιμοι για την αποστολή» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας.