Φρέντμπεργκ: «Η Ομόνοια πουλήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της»

Σε επαφές με τους Μαμέλοντι Σάνταουνς βρίσκεται ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος επιζητεί μια θέση προπονητή μετά το πέρας της συνεργασίας του με την Ομόνοια. Ο Δανός δεν σχολίασε τις διαπραγματεύσεις, επειδή ο σύλλογος επί του παρόντος έχει προπονητή, και αρκέστηκε να επιβεβαιώσει ότι είναι σε αναζήτηση εργασίας.
«Είμαι διαθέσιμος στο παζάρι και γνωρίζω πως ο ατζέντης μου ψάχνει κάποια πράγματα για μένα. Κάτι έχει βρει. Σε αυτό τον κόσμο όλα μπορούν να γίνουν γρήγορα κι ελπίζω να συμβεί κάτι σύντομα. Κάτι, στο οποίο να μην μπορώ να πω όχι», σχολίασε σε Μ.Μ.Ε. της πατρίδας του ο Φρέντμπεργκ, ο οποίος ακολούθως αναφέρθηκε στη θητεία του στην Ομόνοια.
«Είναι συναρπαστικά εκτός συνόρων. Δουλεύεις σε άλλο πλαίσιο και σε μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Είναι καλό να συνδράμεις, όταν επιτυγχάνεται κάτι καλό. Στην Ομόνοια πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει ως σύλλογος. Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πωλήθηκε σε αλλοδαπό επενδυτή για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το να βλέπεις πράγματα να πετυχαίνουν σου δίνει περισσότερη ενέργεια και είμαστε (σ.σ. η οικογένειά του και ο ίδιος) χαρούμενοι αν δουλέψουμε στο εξωτερικό, αλλά δεδομένα είμαι ανοικτός και στη Δανία, αν προκύψει κάτι», συμπλήρωσε ο Φρέντμπεργκ.