Σε άλλη ομάδα θα έβαζε λεφτά ο Παπασταύρου, αλλά… έπεσε τηλεφώνημα από Ομόνοια

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της CytaVision, με παρουσιαστές τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Γιώργο Σαββίδη, ο επενδυτής της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, αποκάλυψε πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του για τους πράσινους.
 
Όπως ανάφερε, στις σκέψεις του ήταν να βοηθήσει τον ΑΣΙΛ Λύσης, όμως μετά από ένα τηλεφώνημα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λευκωσίας.
 
«Όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα, πριν από αυτό δεν σκέφτηκα να ανακατευτώ με το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ή σε άλλο άθλημα, επειδή είμαι από τη Λύση σκεφτόμουν να βοηθήσω τον ΑΣΙΛ. Όταν ξεκινήσαμε να συζητούμε, ένιωσα ότι μπορώ να βοηθήσω τις καταστάσεις στην Ομόνοια, να βγει από εκεί που βρισκόταν πέρυσι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, παρουσιάστηκαν εμπόδια που ξέραμε και άλλα που ανακαλύψαμε στη διαδικασία. Πολλές φορές και οι δύο πλευρές αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη διαδικασία, αλλά τελικά τα καταφέραμε και προέκυψε κάτι καλό πρώτα απ’ όλα γα την Ομόνοια, τόσο για το σωματείο όσο και για την εταιρεία.


Υπήρχαν στιγμές σε διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε οργανισμό, που υπήρξαν αισθήματα, ιδίως για μένα σε ό,τι αφορά την Ομόνοια, ήμουν έτοιμος για να μιλήσουμε να βρούμε κάτι κάλο για όλες τις πλευρές.

Οι τελευταίοι 2-3 μήνες έκαναν πιο δύσκολη την απόφαση. Όταν είσαι έτοιμος να επενδύσεις μια τέτοια πορεία όπως στο τέλος της περασμένης περιόδου κάνει πιο δύσκολη την επένδυση, αλλά στο τέλος πίστεψα και πιστεύω στη δύναμη της Ομόνοιας και του κόσμου. Αν δουλέψουμε σκληρά και μαζί, θα πετύχουμε τους στόχους μας».
 
Διαβάστε επίσης