Κλεάνθης: «Ο μόνος τρόπος για τους Απολλωνίστες είναι…»

Τη θέση πως μόνο η Βουλή είναι αρμόδια εδώ που έφτασαν τα πράγματα, να αναστείλει την εφαρμογή του μέτρου για να μην ισχύσει στον ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα την Πέμπτη για τα play off του Europa League, εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης.
 
«Θέλουμε να περάσει ο Απόλλωνας. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, διότι η εικόνα είναι καθαρή. Αυτό είναι ένα νομοθέτημα της Βουλής. Κάναμε σύσκεψη μετά από αίτημα του Απόλλωνα με παρουσία της ΚΟΠ, των σωματείων και συζητήσαμε να αναστείλουμε την εφαρμογή. Είχαμε πει να μπούμε σε δοκιμαστική περίοδο για 15 μέρες για να εξυπηρετηθούν οι Ευρωπαίοι και να μην χρειαστεί η κάρτα» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.
 
«Πρέπει να σας πω ότι διαφώνησαν τα σωματεία» πρόσθεσε. «Τώρα πρέπει να πάει πίσω στη Βουλή για να δώσει η αναστολή διότι είναι πλέον νόμος του κράτους». Σε ερώτηση γιατί δεν δέχθηκαν τα σωματεία ο Κλεάνθης Γεωργιάδης απάντησε πως ήταν δικά τους θέματα».
 
Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, εξέφρασε τη λύπη του γιατί τα περισσότερα πυρά τα δέχεται από τη Λεμεσό. «Πρέπει να σας πω ότι θα πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για να φέρουμε τον κόσμο της Λεμεσού στη Λευκωσία. Νιώθω αδικημένος και στεναχωρημένος γιατί τα πιο πολλά πυρά τα δέχομαι από τη Λεμεσό. Αν είναι ένας άνθρωπος που πάλεψε για να γίνει το γήπεδο της Λεμεσού είμαι εγώ. Νιώθω αδικημένος και στεναχωρημένος γιατί τα ποιο πολλά πυρά τα δέχομαι από τη Λεμεσό».