«Θέλουμε δεν θέλουμε θα…»

Σε αποκλειστική συνέντευξη του στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision με παρουσιαστές τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Γιώργο Σαββίδη ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετήθηκε για την κάρτα φιλάθλου, τις σχέσεις του με τους οργανωμένους και τα σχέδια για ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας.
 
«Η κάρτα φιλάθλου είναι νόμος που ψηφίστηκε πριν τέσσερα χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Δεν το ζητήσαμε εμείς, δεν ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν εφέτος, όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε με την Ομόνοια, δεν λέω αν είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως τους τελευταίους 4-5 μήνες μίλησα με πολύ κόσμο, κυρίως Ομονοιάτες, και ο παραπάνω κόσμος δεν θέλει πια να πάει στο γήπεδο, σταματήσαν να πηγαίνουν. Αυτό το πρόβλημα επιχείρησε να λύσει η κάρτα φιλάθλου, δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, αλλά είναι ένας νόμος, είναι ο τρόπος που μας έδωσαν και θέλουμε δεν θέλουμε θα τον ακολουθήσουμε.
 
Δεν έχω ιστορία με τους οργανωμένους, είμαι καινούργιος γενικά στο ποδόσφαιρο, καταλαβαίνω ότι υπήρχαν καταστάσεις πριν από μένα, όταν ήρθα ήθελα να βλέπουμε μπροστά, να αναλύσουμε προβλήματα του σήμερα και να βρούμε λύσεις, όλες οι αποφάσεις που πήραμε και παίρνουμε είναι για ένα καλύτερο μέλλον για την Ομόνοια. Έτσι κάναμε και έτσι θα κάνουμε. Ποτέ δεν είπαμε στους οργανωμένους να φύγουν, ουδέποτε είπαμε κάτι αρνητικό γι’ αυτούς, λυπούμαστε γι’ αυτές τις καταστάσεις, προσπαθήσαμε πριν μήνες να βρούμε τρόπο να μη φύγουν, αλλά η απόφαση ήταν δική τους. Θέλουμε όλους του Ομονοιάτες, αλλά δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν, πρέπει να το θέλουν μόνοι τους. Η διχόνοια δεν κάνει καλό στην Ομόνοια, μας προβλημάτισε πάρα πολύ, όλος ο κόσμος πρέπει να έλθει πίσω για το καλό της βασίλισσάς μας και μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να έχουμε επιτυχημένες πορείες.
 
Φυσικά θα θέλαμε σε κάποιο σημείο να έχει η Ομόνοια το δικό της γήπεδο, αλλά αυτό είναι μακροπρόθεσμο σχέδιο. Σήμερα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και μετά το ιδιόκτητο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί και μεγάλοι παράγοντες που πρέπει να μας βοηθήσουν γι’ αυτό, τώρα όμως επικεντρωνόμαστε στην ομάδα και την εφετινή σεζόν
».

Διαβάστε επίσης: