ΑΕΛ: Οι «λέοντες» βρυχήθηκαν!

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ΑΕΛ και Ανόρθωση άφησαν εκ διαμέτρου αντίθετες εντυπώσεις που ως ένα μεγάλο βαθμό αντανακλώνται στο τελικό 2-0 υπέρ του συλλόγου της Λεμεσού.
 
Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν συνολικά καλύτερη, επέβαλε το ρυθμό και το παιχνίδι της, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της «Κυρίας» και με τέρματα των Τόρες (16’) και Μπενίτεθ (43’) έφτασε στην επικράτηση, η οποία ήταν η ένατη σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας!
 
Στον αντίποδα, η ομάδα του Ρόνι Λέβι που παρατάχθηκε χωρίς τον Ντουγκλάο (σ.σ. απόρροια πειθαρχικού παραπτώματος) και τον Λαβόρδε (στην κερκίδα) απέτυχε εκ νέου να πείσει και πρόσθεσε ακόμη μια φυματική εμφάνιση που ασφαλώς δημιουργεί ανησυχία εν όψει των επικείμενων αγώνων πρωταθλήματος.
 
Ο Ισραηλινός τεχνικός μάλιστα δεν έχει να διαχειριστεί μόνον την περίπτωση Ντουγκλάο και την ήττα της Ανόρθωσης, αλλά και τον τραυματισμό του Σισέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 40’ από τον Ιωάννου.
 
ΑΕΛ: Βοζίνια, Ν. Τεξέιρα (65' Ρομάν), Λαφράνς (89’ Γερολέμου), Α. Τεϊσέιρα (89’ Ράσο), Αβραάμ (84’ Πεχλιβάνης), Νταβόρ (84’ Φιντέλις), Αντάμοβιτς (65' Χ. Κυριάκου), Ντα Σίλβα (71' Λεάντρο), Τόρες (84’ Μαρκόσκι), Μπενιτέθ (84’ Γουίλερ), Χουράδο (60' Μ. Ηλία).
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φελγκέιρας, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Κοφί, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ (65’ Αρτυματάς), Ράγιος, Σισέ (40’ Ιωάννου), Μικελτάντζε, Κατσαράβα.