Καζού: «Πριν ούτε ένα, στον ΑΠΟΕΛ ήδη δύο!»

Σε τρεις επίσημες συμμετοχές η απόδοση και οι αριθμοί του παραπέμπουν περισσότερο σε επιθετικό και λιγότερο σε αμυντικό. Υπό μορφή δανεισμού από τη Σάντος ο Καζού πραγματοποίησε το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη του ΑΠΟΕΛ, τον οποίο εν μέσω προσαρμογής επιθυμεί να βοηθήσει στην υλοποίηση του πρώτου μεγάλου στόχου της σεζόν: την πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έχει χρεωθεί ήδη αρκετές λανθασμένες τοποθετήσεις και αντιδράσεις στον τομέα ευθύνης του, ωστόσο με δύο τέρματα και μια ασίστ έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να επανορθώσει γι’ αυτά.

«Προετοιμάστηκα πολύ σκληρά για να δρέψω την ανταμοιβή που δρέπω σήμερα. Ουδέποτε έπαψα να πιστεύω στις δυνατότητές μου. Είναι μοναδική η στιγμή που ζω, διότι ως επαγγελματίας ουδέποτε είχα σκοράρει και εδώ στον ΑΠΟΕΛ μετρώ ήδη δύο, καθοριστικά μάλιστα, πέρα από τις ασίστ. Είμαι πανευτυχής γι’ αυτή τη στιγμή και για την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και των συμπαικτών μου», δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Καζού.

«Δυστυχώς αποκλειστήκαμε πρόωρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα θέλαμε να είχαμε προχωρήσει και να φτάσουμε στους ομίλους. Όμως το Γιουρόπα Λιγκ είναι άλλη μια τεράστια διοργάνωση κι έχουμε την ίδια επιθυμία να προχωρήσουμε. Διδαχτήκαμε από το πάθημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να μην το επαναλάβουμε στο Γιουρόπα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ως ομάδα μπορούμε να συνεχίσουμε να προχωρούμε στη διοργάνωση», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ.