Το έκοψε για Βάτερμαν: «Δεν κατανοώ τα σχόλια, έκανε το καλύτερο παιχνίδι»

Ξεκάθαρος ότι δεν βλέπει λόγο να μην δίνει φανέλα βασικού στον Μπόι Βάτερμαν ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο ΓΣΠ.
 
Για τη διαχείριση του 2-2: «Έχουμε πάρα πολύ μικρό πλεονέκτημα που σε τελική ανάλυση στο παιχνίδι δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στον αυριανό αγώνα. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Όταν παίζεις για να κρατήσεις την ισοπαλία συνήθως χάνεις, όποτε αύριο περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι με μια σκληρή αντίπαλο. Πρέπει να ρισκάρει ο αντίπαλος για να σκοράρει και είναι μια ομάδα που θέλει το γκολ. Εμείς αύριο βασικά πάμε και θέλουμε να κερδίσουμε, γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου, αλλά εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε».
 
Για την απώλεια επιθετικών, ελέω της κόκκινης του Ντελατόρε:
«Είναι και αυτή μία σημαντική απώλεια. Θα βρούμε τις λύσεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να κερδίσουμε αύριο».
 
Για τον Καρλάο:
«Είναι στη λίστα και ένας από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Αύριο θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».


Για τα εφτά γκολ παθητικό: «Πρέπει να το αλλάξουμε και να το διορθώσουμε λίγο. Με γνωρίζεται ότι οι ομάδες μού αρέσει να είναι δυνατές αμυντικά και να επιτιθόμαστε ποιοτικά. Θέλουμε να το αλλάξουμε και σύντομα, ελπίζοντας από αύριο».
 
Για τον Βάτερμαν: «Δεν κατανοώ τα σχόλια που γίνονται για τον Μπόι. Ήταν το καλύτερο του παιχνιδι. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ο Βάτερμαν που θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αλλά επιστρέφει και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο επίπεδο που τον θέλουμε. Έχουμε άλλους δύο πολύ ποιοτικούς τερματοφύλακες, που βοηθούν να ανέβει και η ποιότητα του Μπόι, όμως δεν βλέπω κανένα λόγο να μην αγωνίζεται».
 

Περισσότερα σε λίγο…