Οριστικοποιήθηκε το τελευταίο εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους

Μια παλιά γνώριμη, την Αστάνα του Καζακστάν θα βρει στο δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά την ερχόμενη Πέμπτη (16/8).

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε επικρατήσει με 0-2 εκτός έδρας, ενώ σήμερα κατάφερε να ολοκληρώσει το σημαντικό προβάδισμα που είχε πάρει από το πρώτο παιχνίδι νικώντας με 1-0 την πρωταθλήτρια του Καζακστάν και στέλνοντας την ως πιθανή αντίπαλο των γαλαζοκιτρίνων.

Το προφίλ του αγώνα:
Το πρώτο 15λεπτο κύλησε χωρίς καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να χάνει την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με τον Χαίροβιτς στο 18’. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη Ντιναμό να έχει πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά να μην δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ. Τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η Αστάνα έβαλε ο Γκαβράνοβιτς στο 70' μετά από ασίστ του Λέοβατς γράφοντας το 1-0 για τους Κροάτες.

Η Αστάνα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού είχε δοκάρι λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού με τον Καπανάγκα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έδειχνε να αλλάζει κάτι με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους, και τους Κροάτες να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και τους Καζάκους να αποτελούν πλέον πιθανό αντίπαλο των πρωταθλητών μας εφόσον περάσουν τη Χάποελ Μπερ Σεβά στον επαναληπτικό του ΓΣΠ.
 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Μπιέλιτσα): Ζάγκορατς, Αντέμι, Όλμο, Χαίροβιτς, Μπούντιμιρ, Λέοβατς, Γκόγιακ, Θεόφιλ-Κάθριν, Στογιάνοβιτς, Ντιλαβέρ, Όρσιτς

Αστάνα (Χρίγκοτσουκ): Έρικ, Ρουκάβινα, Κλάινχαισλερ, Ενρίκε, Τόμασοβ, Μαέβσκι, Αλμέιδα, Μαλίι, Γιανγκά, Πόστνικοφ, Σομκό