Αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας ο Μάντζουκιτς!

Ο Μάντζουκιτς γνωστοποίησε την απόφασή του στην ιστοσελίδα της Κροατικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν. Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος φορ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της «Χρβάτσκα» (πίσω από τον Νταβόρ Σούκερ), έχοντας πετύχει 33 γκολ σε 89 παιχνίδια.

«Πάντα μου άρεσε να μιλάω στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, ως εκ τούτου αυτές οι λέξεις που γράφω παρακάτω βγαίνουν πολύ δύσκολα από μένα. Είναι δύσκολο, γιατί ξέρω τι τιμή είναι να φοράς τη φανέλα της Κροατίας και να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είμαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός καιρός για να πω αυτές τις λέξεις» έγραψε αρχικά ο Μάντζουκιτς και κατέληξε: «Η δεύτερη θέση που κατακτήσαμε στο Μουντιάλ με γέμισε ενέργεια και έκανε ευκολότερο το να πάρω αυτή την δύσκολη απόφαση. 

Στα 14 χρόνια που είμαι στην εθνική συνεργάστηκα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που τους είχα συμπαίκτες, με προπονητές και ανθρώπους που υπήρχαν γύρω από την εθνική. Όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο, να δώσουμε τα πάντα για την επιτυχία της Κροατίας, και τους ευχαριστώ όλους γιατί όλοι αυτοί άφησαν ένα σημάδι στην καριέρα μου και τους ευχαριστώ για την μεγάλη υποστήριξη. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μας. Από σήμερα είμαι ανάμεσα στους οπαδούς της κροατικής εθνικής ομάδας».

Πηγή: Sdna.gr