POLL: Ποιες κυπριακές ομάδες θα προκριθούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ;

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσουν να κάνουν ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» ταξιδεύουν στο γειτονικό Ισραήλ για να αντιμετωπίσουν την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, Χάποελ Μπερ Σεβά, στο Στάδιο Τέρνερ, χωρητικότητας 16323 θέσεων. Οι Ισραηλινοί άρχισαν τις υποχρεώσεις τους από το Τσάμπιονς Λιγκ όπου απέκλεισαν τη Φλόρα Ταλίν και ακολούθως αποκλείστηκαν από τη Δυναμό Ζάγκρεπ. 
 
Η ομάδα της Λάρνακας, μετά την πρόκριση της σε βάρος της Ντάνταλκ, θα αντιμετωπίσει την περσινή δευτεραθλήτρια Αυστρίας Στουρμ Γκρατς, εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Στάδιο UPC-Arena, χωρητικότητας 15323 θέσεων. Οι Αυστριακοί αποκλείστηκαν από τον Άγιαξ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στο ΓΣΠ θα επιχειρήσουν να θέσουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού, που φιλοξενούν τη Δυναμό Μπρεστ. Η κυπελλούχος Λευκορωσίας στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Ατρόμητο Περιστερίου, χάρη σε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του επαναληπτικού. 

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις της τρίτης προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Η omada.com.cy δίνει πάσα στους αναγνώστες και σας καλεί να ψηφίσετε ποιες ομάδες πιστεύετε θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: