Άφησε τα πανηγύρια και τα... έχωσε για το γήπεδο ο Αυγουστή!

Ικανοποιημένος από την πρόκριση αλλά όχι από τις συνθήκες τις οποίες αγωνίζεται η ομάδα του εμφανίστηκε με το πέρας της αναμέτρησης με τη Στούμπρας ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος στάθηκε στο πρόβλημα του γηπέδου που αναγκάζεται η ομάδα της Λεμεσού να ταξιδέψει στη Λευκωσία για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. 
 
Για την πρόκριση: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το 1-0 που έπρεπε να ανατρέψουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί για 180 λεπτά ο αντίπαλος δεν κέρδισε ένα κόρνερ, συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε να πετύχουμε δύο γκολ και να πιέσουμε για τρίτο. Πέρασε η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Τώρα ξεκινά το σκάουτιγκ για τον επόμενο αντίπαλο. Ξέρουμε τι μας περιμένει, τους είδαμε και θα τους αναλύσουμε στην συνέχεια».

«Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι με τις επιπλέον επιλογές που θα έχουμε και η ομάδα σιγά σιγά πιο δυνατή. Είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε καλές φάσεις για τρίτο γκολ. Το πιο σημαντικό είναι περάσαμε στον επόμενο γύρο και μας δίνει οξυγόνο για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Να ευχαριστήσω όσους ήρθανε από την Λεμεσό στην Λευκωσία, και είναι κρίμα μια πόλη τόσα χρόνια να μην έχει γήπεδο. Και εύχομαι αυτό να σταματήσει κάποτε, έχει από το 2003 που θυμάμαι και ακόμη δεν υπάρχει γήπεδο στην Λεμεσό».

Για τους νέους παίκτες:  «Σίγουρα και οι δύο παίκτες, ειδικά ο Φακούντο, έκαναν προετοιμασία και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό ρυθμό, Θα βρίσκονται άμεσα μαζί μας από τον επόμενο αγώνα και θα μας δώσουν λύσεις και βοήθειες για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατό σύνολο».

Για νέα μεταγραφή:  «Κάτι που θα μας δώσει δυναμική και μια επιλογή που θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την Ζελέζνιτσαρ:  «Είναι ένας αντίπαλος που θέλει προσοχή, έχει δυνατή έδρα, δυνατή στα στημένα, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετοκό ποτέλεμσα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».