Ο Μαδούρο για τις πληρωμές στην Ομόνοια

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χεντβίγκες Μαδούρο.
 
Μίλησε για τη ζωή του στην Κύπρο, το επίπεδο των πρώτων ομάδων της χώρας αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.
 
Αναλυτικά:
 
Το σχόλιο του για την περασμένη σεζόν: «Αγωνίστηκα σε περίπου 30 παιχνίδια με την ομάδα που είναι πολλά. Μετά τη θητεία μου στην Γκρόνιγκεν πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα».
 
Για το επίπεδο των έξι πρώτων ομάδων στην Κύπρο: «Οι πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος είναι δυνατές. Όλες έχουν ένα πλούσιο ιδιοκτήτη και θα πήγαιναν καλά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Απλά δείτε πόσο καλά αποδίδουν στην Ευρώπη. Για παράδειγμα η ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Ντόρτμουντ, η εμφάνιση του Απόλλωνα με τη Λιόν. Ακούτε για προβλήματα πληρωμών στην Κύπρο, αυτό δεν υφίσταται για τις έξι πρώτες ομάδες τουλάχιστον».
 
Για την Κύπρο: «Μετά από χρόνια παρουσίας σε Ισπανία και Ελλάδα είναι ωραίο που μετακόμισα στην Κύπρο. Η ζωή εκεί εξελίσσεται κυρίως έξω. Μου αρέσει ο ήλιος αφού κάνει τη ζωή μας πιο ωραία. Οι άνθρωποι εδώ έχουν τόσο πάθος και είναι χαρούμενοι».
 
Για το μέλλον του: «Σύντομα θα ξέρω τι θα κάνω. Για να είμαι ειλικρινείς έχω ήδη αποφασίσει αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι. Θα βγει προς τα έξω στο τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τη νέα μου ομάδα αφού η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η καινούργια μου ομάδα δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα. Υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες αλλά πήρα την απόφαση μου γρήγορα».
 
Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη του ποδοσφαιριστή