Υπό πλήρη έλεγχο έχουν τεθεί οι δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα στην Επαρχία Λεμεσού, στις κοινότητες Αψιού και Βίκλα - Κλωνάρι.
Η φωτιά στην περιοχή των κοινοτήτων Βίκλα - Κλωνάρι ξεκίνησε λόγω σπινθήρα που δημιουργήθηκε απο χορτοκοπτικό εργαλείο με μεταλλικό δίσκο, που χρησιμοποιούσε συνεργείο της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.
Πρόσθεσε δε ότι αναμένεται σύλληψη για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Η φωτιά σε Βίκλα Κλωνάρι κατέκαυσε έξι δεκάρια άγριας βλάστησης ενώ στην Αψιού, τέσσερα εκτάρια άγριας πυκνής ψηλής βλάστησης.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 5 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Η Κύπρος βρίσκεται στην καρδιά της Μεσογείου, γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής»-Πραγματοποιήθηκε συνέδριο της ΕΕ στη Λευκωσία
Πριν 11 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυξημένη χρήση διασυνοριακών υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο-Έλαβαν υπηρεσίες υγείας σε κράτη μέλη ΕΕ 53 Κύπριοι
Πριν 12 λεπτά| Celebrity
Γιώργος Λιάγκας ξαναχτυπά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Βγαίνεις και λες ψέματα, πόσο έντιμο είναι αυτό;»
Πριν 20 λεπτά| OMADA
Τζόλης: Όνειρο για μένα η Μπαρτσελόνα, αλλά…
Πριν 30 λεπτά| Celebrity
Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο μπαμπάς μου ήθελε να με δει να αποφοιτώ. Αν υπάρχει ψυχή, θα είναι χαρούμενη»
Πριν 31 λεπτά| INBUSINESSNEWS
Ανδρέας Βύρας: Μέχρι 30 Ιουνίου οδικός χάρτης από Αρχή Λιμένων για υλοποίηση συμφωνηθέντων για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας
Πριν 32 λεπτά| INBUSINESSNEWS










