«Επίθεση στον ΑΠΟΕΛ με τα δικά του όπλα»!

Το αρχικό πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ερυθρού Αστέρα άκουγε στο όνομα Γκόραν Κάουσιτς. Ο 26χρονος Σέρβος μέσος αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στη Ρωσία με τη φανέλα της Άρσεναλ Τούλα, αλλά -όπως αναφέρουν τα σερβικά Μ.Μ.Ε.- οι πιθανότητες επαναπατρισμού του έχουν λιγοστέψει σημαντικά.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρωταθλητής Σερβίας ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Τόμας ντε Βινσέντι. «Αν ο 29χρονος Αργεντινός γίνει ο διάδοχος του Γκουελόρ Κανγκά (σ.σ. μεσοεπιθετικός από την Γκαμπόν, ο οποίος τον Ιανουάριο μετακινήθηκε στη Σπάρτα Πράγας), θα είναι μια ηχηρή ενίσχυση, διότι έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με ποιοτικά παιχνίδια στον ΑΠΟΕΛ.

Ο ντε Βινσέντι ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ελλάδα, προτού μετακομίσει στην Κύπρο, δεν χρησιμοποιείτο από τον Ολυμπιακό, αλλά έκανε αίσθηση με τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ. Από τον Αύγουστο του 2016 βρίσκεται στα Εμιράτα, η μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ κόστισε τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ μετά έπαιξε στην Αλ Αχλί.

Ο Ερυθρός αστέρας θα αποκτήσει σίγουρα έναν αλλοδαπό στη θέση 10 αυτή τη χρονιά, ο ντε Βινσέντι είναι μία από τις επιλογές και η απόκτησή του έχει γίνει προτεραιότητα μετά τις ολοένα και μικρότερες πιθανότητες έλευσης του Γκόραν Κάουσιτς
», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης: