ΑΠΟΕΛ: Κόντρα σε δύο μάνατζερ για τον Κόντε!

Οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για την αποδέσμευση του Πέδρο Κόντε δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό του τον ποδοσφαιριστή.
 
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα contra.gr, ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός έχει εξουσιοδοτήσει (όχι έναν, αλλά) δύο ατζέντηδες, των οποίων δεν είναι καν πελάτης, να τον… προξενέψουν σε δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας!
 
Η κίνηση αυτό, πέραν του ότι προφανώς εκτοξεύει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, καταδεικνύει και το ότι η δική του προτεραιότητα δεν είναι ούτε το ελληνικό, ούτε το κυπριακό, ούτε καν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
 
Δεν αποκλείεται πάντως ο ΑΠΟΕΛ να βγει στο τέλος κερδισμένος από την υπόθεση αυτή, διότι -όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα- ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ανησυχεί, μήπως η εμπλοκή τόσων πολλών παραγόντων στο τέλος χαλάσει την πώληση του Κόντε και κλείσει την πόρτα της συγκεκριμένης αγοράς.
 
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι... ελληνικό. Δυο διαφορετικοί Έλληνες ατζέντηδες, προσπαθούν να “ντιλάρουν” τον Πέδρο Κόντε - ο οποίος μάλιστα δεν είναι πελάτης τους αλλά τους έχει δώσει mandate - σε δύο διαφορετικές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Με τον Χριστοβασίλη να φοβάται πως στο τέλος εξαιτίας του... μπερδέματος θα χαλάσει η πώληση.