Εντρένα: Το αλησμόνητο ντεμπούτο του απέναντι στη Ρεάλ! (pics)

Η 6η Μαΐου 2017 έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του Χουανάν Εντρένα. Εκείνη την ημέρα πραγματοποίηση ένα παιδικό του όνειρο, καθώς έκανε ντεμπούτο στην α’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στην εντός έδρας ήττα της Γρανάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-4) πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία εννέα λεπτά και οι σχεδόν 20.000 θεατές στο στάδιο “Nuevo Los Cármenes” φώναζαν το όνομά του!

«Ως παιδί ονειρευόμουν τα πάντα. Να κάνω το ντεμπούτο μου, αγωνιζόμενος στην α’ κατηγορία, και να έχω απέναντί μου τους καλύτερους. Το Σάββατο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ήταν απίστευτο. Η κλήση στην αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα», ομολόγησε μετά τον αγώνα ο 21χρονος.

«Όταν σηκώθηκα από τον πάγκο είχαν σηκωθεί όλες μου οι τρίχες στο σβέρκο, δεν αντιλαμβανόμουν τι συνέβαινε, όλο το γήπεδο ήταν στο πόδι και ζητωκραύγαζε για μένα. Ήταν μια απίστευτη στιγμή. Δεν υπάρχουν λέξεις επαρκείς να την περιγράψουν. Δεν ανέμενα τόσο πολλή υποστήριξη. Ένα κατάμεστο στάδιο και 20.000 άνθρωποι να φωνάζουν το όνομά μου, είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», συμπλήρωσε ο Εντρένα.

«Το πλέον αλησμόνητο σκηνικό για μένα ήταν όταν με το τέλος του παιχνιδιού διέσχισα το γήπεδο και αγκάλιασα τον μπαμπά μου. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτή τη στιγμή, διότι μετά από αυτήν σκέφτηκα όλα για όσα είχαμε αγωνιστεί και δουλέψει, τόσα πολλά χρόνια μακριά από το σπίτι, και πάντα με στόχο αυτή τη στιγμή. Ήταν κάτι πολύ συναισθηματικό».