Ομόνοια: Το ξέσπασμα του Ολίβα για 70 ευρώ!

«Ο Άρης θα είναι στο εξής στο επίκεντρο της ζωής μου» δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στις 12 Ιουνίου 2007, όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στον Άρη Θεσσαλονίκης.
 
Έμελλε ωστόσο, να καθοδηγήσει την ομάδα του μόνο σε ένα παιχνίδι αφού αποχώρησε μετά το 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 1 Σεπτεμβρίου αφήνοντας αιχμές για τον Λάμπρο Σκόρδα.
 
«Είναι προσβλητικό για εμένα να απομακρύνομαι μετά από ένα μόλις αγώνα, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει κάποιο θέμα μαζί μου πριν από το παιχνίδι αυτό. Πριν από τον αγώνα με Πανιώνιο δεν υπήρχε οτιδήποτε. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή από ένα παιχνίδι» είχε αναφέρει τότε ο νέος προπονητής της Ομόνοιας για τη αποπομπή του, θεωρώντας ότι συνδεόταν άμεσα με το διαζύγιο της ομάδας με τον μάνατζερ Μανουέλ Φερέρ.
 
Η διαμάχη πάντως είχε επεκταθεί και στο θέμα της διαμονής του σε ξενοδοχείο με παρέα. «Η ομάδα είναι πολύ πιο πάνω από το να διαθέτει ένα δωμάτιο στο τεχνικό τιμ. Θεωρώ ότι δεν με σεβάστηκαν. Είναι θέμα αξιοπιστίας να μοιράζομαι το ξενοδοχείο με άλλους δύο. Είμαι επαγγελματίας και αυτό που ήθελα ήταν να οργανώσω την ομάδα. Ο Φέρερ μου είχε πει ότι θα μου λύσουν το θέμα, αλλά δεν έγινε γιατί μάλλον δεν ήθελαν να ξοδέψουν 70 ευρώ παραπάνω».