Μεγάλος σύλλογος του νησιού παίζει ρώσικη ρουλέτα…

Χαίρεται, κυρίες και κύριοι! Έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ο paparazzo επιστρέφει δριμύτερος. Στην πιάτσα, άλλωστε, είναι γνωστό ότι για να βγάλεις ζουμερό παρασκήνιο πρέπει για κάποιο καιρό να κινείσαι και εκτός… ραντάρ.

Σήμερα, λοιπόν, κι ενώ όλοι ασχολούνται με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εγώ θα σας αποκαλύψω ότι παραδοσιακός σύλλογος στη Μεγαλόνησο παλεύει με νύχια και με δόντια να περάσει προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτήν που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Ποια εικόνα είναι αυτή; Ας πούμε ότι μοιάζει με γεμάτη πυριτιδαποθήκη, έξω από την οποία έχουν μαζευτεί μανιώδεις καπνιστές και είναι ζήτημα χρόνου ένας πετάξει το σπίρτο ή το τσιγάρο του αναμμένο και να γίνουν όλα… μπουρλότο!

Ο paparazzo ξέρει ότι όλα οφείλονται σε οικονομικό άνοιγμα που σε αγωνιστικό επίπεδο δεν είχε το επιθυμητό αντίκρισμα και έγινε… βραχνάς για το σύλλογο, επειδή ένας «λεφτάς» παράγοντας αποχώρησε από τα διοικητικά, γι’ αυτό και ο πρόεδρος ψάχνει νέους συμπαίκτες, για να βάλουν πλάτη.

Οι παίκτες πληρώνονται με καθυστέρηση τριών μηνών, σε κάποιον που έχει συμβόλαιο προτάθηκε να το λύσει δίχως αποζημίωση, σε κάποιον άλλο είχαν τάξει αποζημίωση τριών μηνιάτικων σε περίπτωση τερματισμού της συνεργασίας και του έβαλαν μόνον ενός ζητώντας του μάλιστα να μην τον πάρει ούτε αυτόν, ενώ βασικός παίκτης της ομάδας ακόμη περιμένει ένα σημαντικό (πενταψήφιο) ποσό που του είχαν υποσχεθεί ότι θα του δώσουν ως πριμ για να υπογράψει συμβόλαιο με πιο χαμηλές απολαβές…

Και, φυσικά, δεν περιμένετε τον paparazzo να σας πει ότι αυτό το σκηνικό έχει δημιουργήσει προβλήματα και στα αποδυτήρια ή ότι αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια να φτιαχτεί ένα επαρκώς ανταγωνιστικό ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

Για την ώρα, όπως είπαμε, οι άνθρωποι του συλλόγου καταφέρνουν με υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην βγαίνουν προς τα έξω αυτές οι ζόρικες συνθήκες και καταστάσεις με την ελπίδα να βρεθεί τρόπος (βλέπε ρευστό) να μπαλωθεί το πράγμα και να μην επηρεαστεί ο κόσμος. Όσο αυτό δεν συμβαίνει, η υπόθεση θυμίζει ρώσικη ρουλέτα. Και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορη, η μπίλια θα κάτσει στη θαλάμη που έχει τη σφαίρα…

Αυτά για την ώρα, μέχρι το επόμενο ζουμερό παρασκήνιο στην omada.com.cy, ciao a tutti!
 

Δειτε Επισης

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ