Πώς χάνει τον τίτλο… ο ΑΠΟΕΛ – Πρόγραμμα και βαθμολογία

Άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το έκτο σερί, έκανε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη του επί της ΑΕΛ (2-1) στο Τσίρειο.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξέφυγαν με τέσσερις βαθμούς του Απόλλωνα (83-79), ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή (06/05) με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεμεσού.

Εάν η ομάδα της Λεμεσού κερδίσει το τρίποντο ή έστω τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, τότε η υπόθεση ξεκαθαρίσματος για τον τίτλο θα παιχτεί στην τελευταία αγωνιστική. Σε ήττα των γαλάζιων, τότε ο ΑΠΟΕΛ χρίζεται βαθμολογικά πρωταθλητής.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος οι διεκδικήτριες του τίτλου αγωνίζονται στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει με την Ανόρθωση, ενώ ο Απόλλωνας με την Ομόνοια – θα γίνει κλήρωση για το ποια μέρα θα γίνει το κάθε παιχνίδι.

Αν η υπόθεση τίτλος μεταφερθεί στην τελευταία αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ αν νικήσει την ομάδα της Αμμοχώστου δεν τον νοιάζει τι θα κάνει ο Απόλλωνας.

Η ομάδα της Λεμεσού για να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να μην κερδίσει την Ανόρθωση και παράλληλα η ίδια να κερδίσει τόσο το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και στο φινάλε την Ομόνοια.