Χειροπέδες σε νεαρό που διαμένει σε αντίσκηνο για κατοχή ναρκωτικών

Υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:00 χτες το βράδυ μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) ανέκοψαν πεζό άνδρα ο οποίος όπως διαφάνηκε κατάγεται από το Νεπάλ, είναι ηλικίας 26 ετών, ήρθε στην Κύπρο ως φοιτητής και διαμένει σε αντίσκηνο σε ανοικτό χώρο στο χωριό Γυαλιάς της Επαρχίας Πάφου. 

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ανέφερε ότι τα ναρκωτικά τα χρησιμοποιεί για δική του χρήση.

Από έλεγχο που έγινε διαφάνηκε ότι ο 26χρονος αφίχθη στην Κύπρο στις 12.9.19 με άδεια φοίτησης σε ιδιωτικό κολέγιο και παρέλειψε να κάνει οποιαδήποτε εγγραφή στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και από 8.10.2019 παραμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπό κράτηση το ζεύγος ιδιοκτητών σκύλων που επιτέθηκαν σε 25χρονη και δύο ανήλικα-Δεν είχαν σήμανση
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Ην. Βασίλειο με φορτωμένες τσάντες με καπνικά και κατέληξαν στο κελί
Πήγαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με Χρυσό αξίας 14 χιλιάδων (pics)
Αναμένουν απόδοση ευθυνών για ΤΑΚΑΤΑ οι γονείς των θυμάτων-«Το πόρισμα να βρει τους υπεύθυνους-ανεύθυνους»
Δεν έκρινε πως έπρεπε να ενημερώσει το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας η Αστυνομία-«Αρμόδια ήταν η ΗΜΥ»
Παρέλαβε δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης το Υπουργείο Άμυνας, περιμένει ακόμη δύο
Αναβλήθηκε η δίκη Αϊκούτ λόγω ασθένειας δικηγόρου υπεράσπισης
Ομάδα ληστών επιτέθηκε και λήστεψε δύο πρόσωπα στις Φοινικούδες
Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Νέα απάτη με δήθεν εταιρεία καυσίμων, απέσπασαν 8.500 χιλιάδες από 45χρονο-Πώς δρουν οι επιτήδειοι