powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 34χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με όχημα στη Λεμεσό-Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό, με θύμα 34χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 20χρονη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο Mohamed Al Ahmed, από τη Συρία, τέως κάτοικος Κύπρου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 12:30 στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Καντάρας, στη Λεμεσό, την ώρα που η 20χρονη κινείτο με κατεύθυνση από την οδό Καντάρας προς την οδό Αγίου Αθανασίου. Εκεί, επιχείρησε στροφή δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον άτυχο 34χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο. 

Στη σκηνή κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για το θανατηφόρο δυστύχημα, ενώ στην 20χρονη διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα. 

Οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνές τους στις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και στο κατά πόσον ο άτυχος 34χρονος έφερε το προστατευτικό κράνος που εντοπίστηκε στη σκηνή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;