powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Νεκρός Έλληνας ομογενής από επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ-Του επιτέθηκε την ώρα που έκανε σερφ

Ομογενής είναι ο σέρφερ που βρήκε τραγικό θάνατο σε παραλία στο Dee Why στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας μετά από επίθεση από καρχαρία, νωρίτερα σήμερα.

Πρόκειται για τον 57χρονο Μερκούρη Ψυλλάκη (Mercury Psillakis), ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου μετά την επίθεση καρχαρία στο αγαπημένο σημείο του, όπου έκανε σέρφινγκ, έχει συγκλονίσει την ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας και την τοπική κοινότητα, η οποία στηρίζει τη σύζυγό του, τη μικρή του κόρη και τον δίδυμο αδελφό του.

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ «σχεδόν όλοι» στο Dee Why γνώριζαν τον Μερκούρη Ψυλλάκη και τον αδελφό του χαρακτηρίζοντας τον ομογενή ως έναν ζεστό και φιλόξενο άνθρωπο που ήταν πάντα στην παραλία.

Τα δίδυμα αδέλφια, Μερκούρης και Μάικ λάτρευαν το σέρφινγκ (ο δεύτερος έχει μάλιστα δική του εταιρεία κατασκευής σανίδων του surf) και ζούσαν από μικρά παιδιά στην παράκτια κοινότητα του Dee Why, όπου είχαν μετακομίσει το 1062 οι γονείς τους. 

5263962068833702 Psillakis-syzygos-Maria

Βαθιά ριζωμένοι στην κοινότητα, συμμετείχαν σε συλλόγους και οργανώσεις, ενώ ο «Merc», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά, είχε οργανώσει πρόσφατα ένα "paddle out" προς τιμήν ενός παλιού σέρφερ που είχε φύγει από τη ζωή.

Ο ομογενής είχε στεφθεί πρωταθλητής του συλλόγου το 1994 και ο αδελφός του ακολούθησε το 1999.

Μέλη της οικογένειας εθεάθησαν να αγκαλιάζονται και να στηρίζονται ο ένας στον άλλον καθώς κάθονταν στην άμμο, λίγα μέτρα μακριά από μια σκηνή που είχε στηθεί και αποκλειστεί από το κοινό. 

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;