Επιχείρηση έστησε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης μετά από πληροφορία για αγνοούμενο χειριστή jet ski στην θαλάσσια περιοχή Μαζωτού στη Λάρνακα, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε και διασώθηκε.
Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, γύρω στις 13:40, το Κέντρο ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ», μετά από λήψη πληροφορίας η οποία αφορούσε σε αγνοούμενο χειριστή jetski στη θαλάσσια περιοχή Μαζωτού της επαρχίας Λάρνακας.
Κατά την επιχείρηση το ΚΣΕΔ κινητοποίησε σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας καθώς και πεζό περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου.
Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε και διασώθηκε από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στις 14:25 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στην Κακοπετριά-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ασυνείδητοι έριξαν κάρβουνα και ξέσπασε φωτιά σε όχθη ποταμού στις Πλάτρες-Δεύτερη πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση
- Φαίνεται πως δεν είχαν προηγούμενα θύτης και θύμα της απόπειρας στο Παραλίμνι-Ρίχνουν το βάρος στα CCTV οι Αρχές
- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε κινητή κάμερα στη Λακατάμια-Έρευνες για εντοπισμό τους
- ΕΚΤΑΚΤΟ: Πληροφορία για εκρηκτικό μηχανισμό σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Είχε εντοπιστεί βόμβα προ εβδομάδων